top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAstrokosmos

ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ !!

Πριν βουτήξουμε σε μεμονωμένα ωροσκόπια, ας συζητήσουμε μερικά βασικά σημεία που θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια κατά τη διάρκεια του τριμήνου.

Το πρώτο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι θα έχουμε ένα εξαιρετικά εορταστικό και κοινωνικό καλοκαίρι το 2024.

Θα είμαστε πρόθυμοι να συνδεθούμε με πολλούς ανθρώπους,να μοιραστούμε ιδέες, να φλερτάρουμε και να παίξουμε .

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί πλανήτες βρίσκονται στους Δίδυμους—Δίας , πλανήτης της τύχης, Ερμής, πλανήτης του νου και της επικοινωνίας, ο ήλιος, κυβερνώντας τη δύναμη της ζωής μας,η Αφροδίτη, πλανήτης σχέσεων, και Άρης, πλανήτης πάθους.

Η ενέργεια των Διδύμων είναι εξωστρεφής, ευερέθιστη και περίεργη για τους ανθρώπους, την ζωη, και τον κόσμο.

Αυτό είναι καλό για άτομα που θέλουν όχι μόνο να επεκτείνουν το κοινωνικό τους δίκτυο αλλά ακόμη να επεκταθούν και στο διαδίκτυο.

Πολλοί θα γνωρίσουν πολλούς υποψήφιους συντρόφους, αλλά για να ειμαι ειλικρινης, μπορεί να είμαστε λίγο πιο αφοσιωμένοι-φοβικοί και να μην θέλουμε να δεσμευτούμε καθώς θα έχουμε την ανάγκη να διατηρήσουμε τις επιλογές μας ανοιχτές και να διασκεδάσουμε.

Πολλοί ,θα παρατηρήσουν ότι έχουν κολλήσει ανάμεσα σε δύο συντρόγους ή δύο επιλογές.

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της εξουσίας, θα βρίσκεται επίσης στον Υδροχόο , δίνοντας μεγάλη έμφαση στο πώς οργανώνουμε τις κοινότητες μας , με ποιόν τρόπο αγωνιζόμαστε για τα πολιτικά δικαιώματα και πως αγκαλιάζουμε την ατομικότητα και τις απόψεις μας.

Σε μια χαρούμενη σημείωση, θα μπορούσαμε να βιώσουμε θετική πρόοδο, αλλά θα εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που επιδιώκουν να καταστείλουν τη φωνή των κοινοτήτων διαφορετικών από των ίδιων.

Θα μπορούσαμε να βιώσουμε ισχυρές καρμικές ή μετασχηματιστικές σχέσεις με φίλους και γνωστούς ή να προσελκύσουμε ανθρώπους που είναι πολύ ισχυροί σε επιρροή, και θα μας επηρεάσουν καταλυτικά.

Ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους, χτυπάει κόκκινο αυτό το καλοκαίρι.

Πρώτον, θα είναι στον Κριό μέχρι τις 9 Ιουνίου.

Αυτό θα μας κάνει θαρραλέους, φλογερούς, σίγουρους και θα ακτινοβολεί σεξουαλική έκκληση.

Στη συνέχεια, από τις 9 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο.

Αυτό μας ενθαρρύνει να ακολουθήσουμε μια αργή, μεθοδική προσέγγιση στη ζωή και τις σχέσεις.

Θα αναζητήσουμε σχέσεις που είναι σταθερές, πρακτικές , και μπορούμε να χτίσουμε μακροπρόθεσμα επάνω τους ,αλλά μπορεί επίσης να είμαστε πιο άκαμπτοι και πεισματάριδες .

Στη συνέχεια, από τις 20 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, ο Άρης μπαίνει στους Δίδυμους, ενθαρρύνοντας την κοινωνική μας ζωή να διασκεδάσει άλλη μια φορά.

Μετά τον Σεπτέμβριο, ο Άρης βρίσκεται στον καρκίνο, ο οποίος θα δώσει προτεραιότητα στο να περνάς χρόνο στο σπίτι ή με την οικογένεια—ιδανικό για την πλησιέστερη φθινοπωρινή σεζόν!

Από τον Ιούλιο , οι πλανήτες θα αρχίσουν να βαδίζουν στον Λέοντα—το καλύτερο μέρος για όσους αναζητούν ένα καυτό καλοκαίρι με ρομαντισμό και αληθινή αγάπη.

Η Αφροδίτη, πλανήτης έλξης, χορεύει εδώ (στον Λέοντα ) μέχρι τις 4 Αυγούστου και ο ήλιος αναφλέγει το Βασίλειο του λιονταριού μετά τις 21 Ιουλίου.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα εμφανίζεται στις 4 Αυγούστου.

Όλη αυτή η κοσμική ενέργεια θα μας κάνει να ανυπομονούμε να γνωρίσουμε κόσμο και φυσικά να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας .

Θα εκφράσουμε με ευκολία τον εαυτό μας και θα είμαστε παράλληλα και αρκετά ρομαντικοί.

Ωστόσο, θα έχουμε έναν ανάδρομο Ερμή τον Αύγουστο—στο ζώδιο του Λέοντα—που θα προκαλέσει σύγχυση σε ένα ειδύλλιο και θα φέρει πίσω πολλές παρελθοντικές σχέσεις.

Αναμείνετε έναν ανεμοστρόβιλο αυτή τη στιγμή-αλλά αν ψάχνετε να επανενωθείτε με "αυτόν που έφυγε" σίγουρα θα είστε τυχεροί!

Τελευταία να σημειωθεί η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 Αυγούστου, που θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη στιγμή για να συνδεθείτε με φίλους και να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις, αλλά αυτή η πανσέληνος είναι ιδιαίτερα χαοτική και θα μπορούσε να ρίξει ενα πέπλο μυστηρίου στη ρομαντική ζωή και την κοινωνική μας ζωή .

Το θερινό ηλιοστάσιο στα τέλη Ιουνίου σημαίνει κάτι διαφορετικό για κάθε ένα από τα ζώδια. Δείτε τι σας επιφυλάσσει η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου για το υπολοιπο καλοκαίρι .
ΚΡΙΟΣ,

Προετοιμαστείτε για ένα κοινωνικό και πικάντικο καλοκαίρι!!

Υπάρχει τόση κοσμική ενέργεια που τονίζει τις σχέσεις σας με τους στενούς σας φίλους ,αλλά αυτό το καλοκαίρι, είστε "υποχρεωμένοι να προσθέσετε πολλές νέες γνωριμίες" και στη ζωή σας.

Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να προγραμματίσετε γρήγορες διακοπές με τους φίλους σας και αυτο επειδή η αγάπη θα μπορούσε να βρεθεί ή να ανθίσει στο δρόμο καθοδόν προς τις διακοπες σας- κοντινές εξορμήσεις .

Το πρώτο μισό του Ιουνίου, θα νιώσετε ιδιαίτερα σέξι και μαγνητικοί.

Μετά τις 11 Ιουλίου, μια πιο παθιασμένη ουράνια ενέργεια θα είναι στο πλευρό σας που θα παραμείνει μέχρι το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, θα νιώσετε μια φλόγα να καίει στην καρδιά σας.

Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την ενέργεια παρατάσσοντας πιθανούς μνηστήρες γιατί θα μπορούσατε να συναντήσετε την αληθινή αγάπη.

Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι ο Αύγουστος θα μπορούσε να είναι με αναταράξεις με τον ανάδρομο Ερμή, καθώς πρώην, παλιές φλόγες ή προηγούμενες σχέσεις μπορεί να ικετεύουν για την προσοχή σας — ή ίσως, μπορεί να επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με μια απο αυτές .
ΤΑΥΡΟΣ,

Ένα υπέροχο καλοκαιρινό ρομάτζο θα μπορούσε να είναι προ των πυλών για εσάς!!

Ενώ πιθανότατα κάποιοι απο εσάς να είχατε ένα όμορφο καλοκαίρι πέρυσι,φέτος θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο παθιασμένο.

Θα αισθάνεστε γεμάτοι και όμορφοι αυτό το καλοκαίρι, που μπορεί να πυροδοτήσει ολες τις αισθήσεις σας.

Ανεξάρτητα από το αν είστε σε σχέση ή ελεύθεροι , είναι σαφές οτι θελετε να αλλάξετε επίπεδο και ‘’πίστα’’.


Μεταξύ Ιουνίου 9 και 20 Ιουλίου, θα είστε πιο ενθουσιασμένοι από ό, τι είσασταν πριν δύο χρόνια, ακτινοβολώντας την καλή σας διάθεση.

Πάρε το προβάδισμα και διεκδίκησε αυτόν ή αυτήν που σε ενδιαφέρει διότι το χάρισμα, η γοητεία και η γενναιότητά σου θα σε κάνουν ακαταμάχητο!

Ο Αύγουστος θα φέρει μεγάλες ευκαιρίες για αγάπη, γονιμότητα και ραντεβού .

Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να προκαλέσει σκέψεις για έναν πρώην στο μυαλό σας — ή ίσως, να αναγκάσει κάποιον να επιχειρήσει μια επανασύνδεση μαζί σας.

Ο ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου θα μπορούσε επίσης να σας ενθαρρύνει να επανασυνδεθείτε με την οικογένεια ή τους συγγενείς .
ΔΙΔΥΜΟΣ,

Καλώς ήλθατε σε ένα από τα πιο τυχερά καλοκαίρια της ζωής σας!

Θα περάσετε υπέροχα όλο το καλοκαίρι!!

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Ιούνιος είναι μία από τις πιο σημαντικές περιόδους σε έναν κύκλο δώδεκα ετών , και αυτό λόγω του Δία στο ζώδιο σας , για να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας και να αρχίσετε να χτίζετε τη ζωή των ονείρων σας.

Θα διαπιστώσετε ότι είστε ιδιαίτερα τυχεροί, και εδώ μιλάμε για όλα τα δεκαήμερα , και στην προσωπική και ρομαντική σας ζωή. Μην επαναπαυθείτε και τολμήστε στα πάντα !!

Μεταξύ 9 Ιουνίου και 20 Ιουλίου, μπορεί να νιώσετε οτι χρειάζεστε να κλειστείτε λίγο μέσα ..

Εν τω μεταξύ, από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα είστε μαγνητικοί, θα ακτινοβολείτε σιγουριά και αυτοπεποίθηση .

Αργότερα το καλοκαίρι και ιδιαίτερα τον Αύγουστο, μπορεί να προκύψουν πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, αλλα επειδή ο ανάδρομος Ερμής δεν αστιεύεται , σας προτείνω να κάνετε διπλό και τριπλό έλεγχο όλων των σχεδίων σας , εισητήρια ,δρομολόγια κτλ.

Εάν αποφασίσετε να επισκεφθείτε ξανά ένα μέρος από το παρελθόν σας, επωφεληθείτε από αυτήν την επίσκεψη και απολαύστε συναντήσεις με παλιούς φίλους ή συγγενείς.ΚΑΡΚΙΝΟΣ,

Ένα λαμπερό καλοκαίρι είναι εδώ για εσάς!

‘Ενα αίσθημα νοσταλγίας μπορεί να νίωσετε και να είναι ισχυρότερο απο το συνηθισμένο .

Έχετε την ανάγκη να σκεφτείτε το παρελθόν που σας οδήγησε στο παρόν και στην τρέχουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεστε .

Θα νοσταλγείτε ακόμα και παλαιότερες σχέσεις ή εμπειρίες και θα ψάχνετε να βρείτε τρόπους για να τις κλείσετε οριστικά για να θεραπεύσετε μια και καλή τις πληγές που σας είχαν αφήσει .

Αλλά μην ανησυχείτε! Μεταξύ 9 Ιουνίου και 20 Ιουλίου, θα έχετε αρκετό χρόνο για να κοινωνικοποιηθείτε και να γιορτάσετε τη ζωή.

Θα ακτινοβολείτε δημοτικότητα και όλοι θα θέλουν να έχουν την προσοχή σας και ενα σας βλέμμα .

Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να κάνεις πάρτι ή να βγαίνεις σε διπλά ραντεβού με το ταίρι σου και τους φίλους σου.

Αν είσαι μόνος ή μόνη , μπορείς να μετατρέψεις μια γνωριμία σε ερωτική σχέση ή να παρατάξεις πολλούς μνηστήρες μέσω διαδικτυακών γνωριμιών και να μην ξέρεις ποιον να διαλέξεις . Σε κάθε περίπτωση η χημεία θα είναι μαγική !!

Μεταξύ 17 Ιουνίου και 11 Ιουλίου, θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί, οπότε αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο, εκλεπτίζοντας λίγο παραπάνω την εμφάνισή σας, δοκιμάζοντας για παράδειγμα ένα νέο χτένισμα ή αγοράζοντας ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα σας.

Η περίοδος που ειναι τα γενέθλιά σας είναι μια καλή στιγμή για να επιβεβαιώσετε στον εαυτό σας ότι αξίζετε την ιστορία της αγάπης των ονείρων σας.

Τελικά ,θα είναι ένα σημαντικό καλοκαίρι για σας και όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις σας ανάμεσα στις 2 πανσελήνους του καλοκαιριού καθώς θα επιταχύνουν την διαδρομή τους προς την μονιμότητα .

Αντίθετα ,για αυτούς που ειναι σε σχέση για χρόνια ισως δουν πως πλεον δεν υπάρχει κοινό σημείο και έδαφος συνεννόησης , και θα έχουν τριβές και χωρισμούς .

Αυτές οι στιγμές μπορεί να συμβούν γύρω στις 22 Ιουνίου και στις 21 Ιουλίου.ΛΕΩΝ,

Όταν πρόκειται για ένα καλοκαιρινό ρομάτζο τότε οι Λέοντες έχουν την τύχη με το μέρος τους .

Ο τομέας της χαράς και των φιλιών σας είναι λαμπρά φωτισμένος όλο το καλοκαίρι, και ειδικά ο Ιούνιος .

Εάν έχετε συναισθήματα για κάποιον από τον κοντινό σας περίγυρο, τώρα είναι η στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας.

Από τις 11 Ιουλίου και έπειτα θα είναι η επόμενη μεγάλη περίοδος όπου μπορείτε για τους επόμενους μήνες να είστε πιο λαμπεροί, μαγνητικοί και γοητευτικοί από ποτέ.

Εκεί θα προκύψουν και οι περισσότερες ευκαιρίες για να συναντήσετε κάποιον ή κάποια για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Στις αρχές του Αυγούστου μπαίνετε στο επίκεντρο των γεγονότων , οπου μπορεί να σας φέρει πάρα πολύ κοντά με κάποιον τον οποίο τον ή την ,θέλετε καιρό.

Ή το αντίθετο κιόλας να σας ωθήσει προς την άλλη κατεύθυνση.

Όποια και αν είναι πάντως η απόφασή σας ,αυτή θα ενεργοποιηθεί από τον ανάδρομο Ερμή που θα εμφανιστεί στο ζώδιο σας καθ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου.

Επειδή η περίοδος των γενεθλίων σας θα είναι μαγική και πρέπει να είναι μαγική, επικεντρωθείτε στο να ζήσετε υπέροχες στιγμές και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.ΠΑΡΘΕΝΟΣ,

Αυτό το καλοκαίρι θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες να ταξιδέψετε και να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

Αυτό θα είναι ιδιαίτερα αισθητό μεταξύ 9 Ιουνίου και 20 Ιουλίου.

Εάν είστε σε σχέση θα πάτε με το ταίρι σας σε μακρινούς προορισμούς.

Και για σένα που είσαι ελεύθερος ακόμα, μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να βγεις ραντεβού με κάποιον ο οποίος είναι εκτός των συνηθισμένων προτύπων σου.

Αν όντως συμβεί αυτό, τότε θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι αυτό το άτομο ανοίγει ένα εντελώς διαφορετικό κόσμο με θαυμαστούς τρόπους για σένα.

Με τις 2 πανσελήνους να φέρνουν νέα και αποφάσεις στις εβδομάδες γύρω από τις 22 Ιουνίου μέχρι και τις 21 Ιουλίου , θα είναι ένα καλοκαίρι γεμάτο επιλογές γύρω από τον ρομαντισμό,την αγάπη και την γονιμότητα.

Η κοινωνική σας ζωή θα κορυφωθεί ιδιαίτερα στα τέλη Ιουνίου έως και τον Ιούλιο ,αλλά θα παρατηρήσετε ότι θα αισθάνεστε πιο ελκυστικοί και όμορφοι καθ όλη τη διάρκεια και του Αυγούστου.

Και μέσα στον Αύγουστο, καθώς θα είναι ενεργός και ο ανάδρομος Ερμής θα προκαλεί σύγχυση γύρω από τις πραγματικές σας ανάγκες πάνω στις σχέσεις σας.
ΖΥΓΟΣ,

Ένα διασκεδαστικό και εορταστικό καλοκαίρι σας περιμένει , οπότε προσδεθείτε για παραπάνω ρομαντισμό και περιπέτεια.

Πρώτον, θα νιώσετε μεγάλη ώθηση να βγείτε από την κανονική σας ρουτίνα και αυτό θα είναι ιδιαίτερα αισθητό τον Ιούνιο , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το συναίσθημα δεν θα κρατήσει όλο το καλοκαίρι.

Θα βγείτε και θα πάτε και σε εξωτικές τοποθεσίες και σε παραλίες με το ταίρι σας ή μπορεί να βγείτε με φίλους.

Αν είστε μόνοι, το πιο πιθανό είναι να γνωρίσετε κάτι έξω από το συνηθισμένο έξω από τα στάνταρ τα οποία έχετε βάλει για τον ιδανικό τύπο συντρόφου για σας και πιστέψτε με, μπορεί να εκπλαγείτε.

Στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό ανάμεσα στις 2 πανσελήνους, 22 Ιουνίου μέχρι και στις 21 Ιουλίου ,να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο στο σπίτι σας.

Αυτό επίσης μπορεί να έρθει με τη μορφή μιας φιλοξενίας κάποιου φίλου ή κάποιου οικογενειακού προσώπου.

Από την άλλη, εδώ σε αυτό το κομμάτι δεν αποκλείουμε και τη μετακόμιση ή την ανακαίνιση.

Τέλος, οι πλανήτες θα ζεσταίνουν την κοινωνική σας ζωή μετά τις 11 Ιουλίου, κάνοντας σας να αισθάνεστε ιδιαίτερα δημοφιλής.

Θα συναντήσετε νέους φίλους και θα ξοδέψετε πάρα πολύ χρόνο με παλιούς.

Σημειώστε όμως ότι ο Αύγουστος θα μπορούσε να φέρει κάποια κακή επικοινωνία ή μια σύγχυση γύρω από φίλους ή πρώην συντρόφους, καθώς έχουμε τον ερμή ανάδρομο, οπότε καλό είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.ΣΚΟΡΠΙΟΣ ,

Προετοιμαστείτε για ένα σέξι καλοκαίρι , το οποίο θα μπορούσε να είναι και ένα από τα πιο ερωτικά που έχετε δει εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Η ενέργεια αυτή κορυφώνεται τον Ιούλιο, όπου θα μπορούσε να ξεχειλίζει από πειρασμό και προσμονή μεταξύ 9 Ιουλίου και μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Πυροτεχνήματα στο διάβα σας για όλο το καλοκαίρι.

Για αυτούς που έχετε σχέση, φαίνεται να χρειάζεται να επενδύσετε πολύ σκληρή δουλειά και χρόνο για να χτίσετε τη ρομαντική σας ζωή και έτσι να κρατήσετε το πάθος σας αναμμένο.

Μέχρι 20 Ιουλίου, θα μπορείτε να προσελκύσετε αρκετούς συντρόφους με μακροπρόθεσμες δυνατότητες ή αντίστοιχα να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Ο Αύγουστος θα φέρει ευκαιρίες να γνωρίσετε νέους φίλους,ή πιθανόν να δοκιμάσετε να κάνετε κάποια σχέση από το διαδίκτυο.

Ο ανάδρομος Ερμής στο λέοντα τον Αύγουστο μπορεί να φέρει κάποια σύγχυση και διαφωνίες με φίλους.ΤΟΞΟΤΗΣ ,

Έχετε τα καλύτερα αστέρια όλων των ζωδιακών σημείων με το μέρος σας .

Είτε αυτο λέγεται συνεργασία , γάμος ή δέσμευση .

Ενώ σας αρέσει η ελευθερία σας, θα βρεθείτε να ξεσπάτε απο γέλιο και απο χαρά καθώς θα συνειδητοποιείτε οτι μπορεί να έχετε βρεί τον τέλειο σύντροφο .

Τα παντα τον μήνα Ιούνιο θα περιστρέφονται γύρω απο τον αισθησιασμό , την χαρά , την οικειότητα , την αγκαλιά .

Θα έχεις μεγάλη λαχτάρα και ανάγκη να συνδεθείς.

Τον Ιούλιο, μερικές από τις καλύτερες ευκαιρίες σας για αγάπη θα μπορούσαν να έρθουν μέσω ταξιδιού εάν είστε ελεύθεροι .

Ενώ, ο Αύγουστος θα μπορούσε επίσης να φέρει "πολλές ευκαιρίες" για περιπέτεια, αλλα εδώ πρέπει να σας προειδοποιείσω για μπερδεμένες καταστάσεις και χαμένες υποθέσεις , ερωτικές πάντα . Ερμής ανάδρομος είναι αυτός !!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ,

Ενώ πιθανότατα είχατε ευκαιρίες για ένα σέξι ή ρομαντικό καλοκαίρι πέρυσι,- φέτος και ειδικά αν είστε ελεύθεροι θα έχετε κοσμική τύχη σε όλους τους τομείς (σχέσεις -έρωτες -φλέρτ )!!

Το πρώτο που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι μέχρι της 20 Ιουλίου είναι και η πιό σημαντική περίοδος για να γνωρίσετε κάποιον που θα βάλει φωτιά στην καρδιά σας .

Οπότε ,βγείτε ραντεβού και μην διστάζετε, και φυσικά μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

Μετά τις 17 Ιουνίου, και για όσους βρίσκονται σε σχέση μακροχρόνια θα μπορούσε να είναι και η περίοδος που θα παντρευτείτε μεχρι και της 20 Ιουλίου.

Η οικειότητα, οι όμορφες στιγμές και ο αισθησιασμός θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες αργότερα τον Ιούλιο και στις αρχές Αυγούστου.

Απλά, να γνωρίζετε ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποια σύγχυση γύρω από το τι δίνετε και τι λαμβάνετε ,και αν οι ανάγκες σας ικανοποιούνται λόγω ενός ερμή αναδρομου τον Αύγουστο.

Εν τέλει, αυτό το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα ένα ορόσημο καθώς σας ωθεί στο προσκήνιο!

Δύο πανσέληνοι θα είναι στο ζώδιο σας, οπότε οι εβδομάδες γύρω από τις 22 Ιουνίου και τις 21 Ιουλίου, θα μπορούσαν να σας ωθήσουν να πάρετε μεγάλες αποφάσεις γύρω από την προσωπική σας ζωή.

Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι τότε πολύ πιθανόν να αφήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας .

Για όσους θέλουν το όνειρο να γίνει πραγματικότητα , οι προβλέψεις ειναι με το μέρος τους .ΥΔΡΟΧΟΟΣ ,

Είναι το καλοκαίρι της αγάπης για εσάς !

Έχετε μια ουράνια παρέλαση αστεριών που υπερασπίζονται τους ουρανούς και σας ενθαρρύνουν να ανοίξετε την καρδιά σας.

Ο Ιούνιος ,θα είναι ένδοξος γύρω από τα πάθη σας, αλλά θα μπορούσαν να πάρουν φωτιά ακόμη περισσότερο μεταξύ 20 Ιουλίου και αρχές Σεπτεμβρίου.

Η ενέργεια σας γύρω απο την αγάπη και τον ρομαντισμό θα είναι αξιοσημείωτη και δεν θα συμβιβάζεστε μόνο με μια ιστορία αγάπης αν δεν είναι αυτή που βάζει φωτιά στην καρδιά σας.

Αν είσαι ελεύθερος πρέπει να εκμεταλευτείς όλο το διάστημα απο της 11 Ιουλίου και έπειτα καθως οι πλανήτες θα φέρουν αρμονία, ευχαρίστηση και έλξη στις σημαντικές σχέσεις σας.

Η εύρεση ενός μακροχρόνιου δεσμού ή- η πραγματοποίηση μακροπρόθεσμων σχεδίων ευνοούνται ιδιαίτερα, αλλά ο Αύγουστος θα μπορούσε να φέρει σύγχυση, κακή επικοινωνία, δράμα ή πονοκεφάλους στις σχέσεις.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει έναν πρώην σύντροφο που επικοινωνεί με εσάς και σας δυσκολεύει την ψυχολογία .

Μπορεί ,να έχεις άλυτα θέματα απο παρελθοντικές σχέσεις και ίσως έρθει τελικά τον Αύγουστο η στιγμή για να μάθεις τον τρόπο να μην τα επαναλάβεις ποτέ ξανά .ΙΧΘΕΙΣ,

Ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι είναι εδώ για εσάς!

Ενώ θα δοθεί έμφαση στα θέματα του σπιτιού, παρόλαυτα ,θα μπορούσατε να συναντήσετε τον έρωτα ,ταυτόχρονα.

Όσον αφορά την οικιακή ζωή, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ανακαινίζετε ή φιλοξενείτε άφθονες συγκεντρώσεις στο σπίτι σας.

Αν ψάχνετε για σύντροφο, απλά βγείτε όταν σας προσκαλούν οι φίλοι σας , επειδή δεν ξέρετε ποτέ ποιον θα μπορούσατε να συναντήσετε όταν διασκεδάζετε .

Τα αυξημένα ταξίδια και η ενεργή κοινωνική ζωή είναι το επόμενο μεγάλο θέμα που θα βάλετε στο ραντάρ σας μέχρι και 20 Ιουλίου.

Θα είστε πρόθυμοι και ορεξάτοι να κάνετε γρήγορες μικρές διακοπές με φίλους, ή ακόμη και μικρές εξορμήσεις με μίνι ημερήσιες εκδρομές .

Οι ελεύθεροι , μέχρι τις αρχές Ιουλίου με την Νέα Σελήνη ,έχετε πολλές πιθανότητες να δείτε με άλλο μάτι ένα άτομο που έχετε συναντήσει σε κοινή παρέα , ωστόσο όμως τώρα έχετε την κατάλληλη ψυχολογία για να συνδεθείτε και μπορεί να αισθανθείτε ότι είναι πραγματικά ξεχωριστός και να ερωτευτείτε βαθιά .

Μέχρι 21 Ιουλίου, θα υπάρχει πληθώρα επιλογών για εξόδους ,όπου θα επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα συναντήσετε νέες επιλογές.

Ο Αύγουστος θα επικεντρωθεί σε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις και συνεργασίες.

Προσέξτε όμως την σύγχυση στην επικοινωνία που μπορεί να προκύψει κατα την διάρκεια του μήνα .

Πιθανόν καποιοι να έχετε και δεύτερες σκέψεις για μία σχέση , αμφισβητώντας την ανάγκη σας να κάνετε το επόμενο βήμα για την επισημοποίησή της .


Και κατι τελευταίο ...σαν ένας γλυκός επίλογος ,

Το θερινό ηλιοστάσιο γιορτάζει πόσο μακριά έχουμε έρθει από το χειμώνα.

Είναι το τέλειο μέσο για να σκεφτούμε τους στόχους μας και μέχρι που έχουμε φτάσει μεχρι στιγμής .

Με τον ήλιο στο αποκορύφωμά του, είμαστε σίγουροι—ακριβώς για τη χαρτογράφηση των επόμενων έξι μηνών.

Πιάστε το ημερολόγιό σας και αρχίστε να περιγράφετε το σχέδιο δράσης σας.

Με αγάπη ,

Η ομάδα του astrokosmos .

 

 

126 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page